IN CONTROL programma online

€ 1.447,00 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen
Wist je dat de meeste mensen elke 5 minuten hun inbox checken en zich vaak laten leiden door hun mail en de waan van de dag? En wist je dat ongeveer 60% van de Nederlanders moeite heeft met nee zeggen? En dat die mensen (meestal vrouwen) een grotere kans op een burn-out hebben omdat ze veelal niet aan hun eigen werk toekomen wat stress oplevert?
 
Dat kan veel slimmer! Inzicht in orde is er heilig van overtuigd dat iedereen veel slimmer, met meer rust en zonder stress met zijn tijd, inbox en overige taken om kan gaan. En hierdoor uren per dag aan tijd kan besparen.
 
Je volgt in je eigen tijd en tempo verschillende online modules met video’s en opdrachten. De modules zijn zo opgebouwd dat je zelf al heel veel tips kunt implementeren. Tijdens de 1 op 1 begeleiding gaan we dieper in op de zaken waar jij als deelnemer tegenaan loopt. Dat kan heel praktisch zijn. Bijvoorbeeld een bepaald proces doorlopen of opstellen, of een checklist opstellen, praktijkcases bespreken. Zo is het programma helemaal op jouw situatie afgestemd.
 
Je krijgt:
  • Toegang tot online omgeving (1 jaar) (8 modules met ruim 100 video’s, tips, opdrachten, en schema’s)
  • Een online intake
  • 4 x 30 tot 45 minuten online 1 op 1 coaching
  • EEVVAA methode
  • 7 weken mails met opdrachten

IN CONTROL programma